Kotimainen puuseppä

Design huonekalut

Mittatilaustyöt ja entisöinnit

Sepuu on erikoistunut mittatilaustyönä tehtyjen design-huonekalujen ja muiden puutuotteiden valmistamiseen ja entisöintiin.

Meidän kokenut puuseppätiimi yhdistää perinteisiä puutyötekniikoita moderniin teknologiaan tuottaakseen korkealaatuisia ja sekä toiminnallisesti että ulkonäöltään kauniita huonekaluja.

Olipa tarpeenasi uniikki ruokapöytä, kaappi tai vaikkapa kirjahylly, autamme sinua suunnittelemaan ja valmistamaan yksilöllisen huonekalun juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voit valita eri puumateriaaleista, väreistä, pintakäsittelyistä ja muista yksityiskohdista luodaksesi täysin omanlaisesi huonekalun tai vaikka entisöidä vanhan huonekalun uuteen käyttöön uudella ilmeellä.

Asiakaspalvelumme on ystävällistä ja avuliasta, ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Jos etsit uniikkia ja laadukasta huonekalua, joka kestää aikaa ja joka on valmistettu juuri sinun toiveidesi mukaisesti, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous mittatilaustyöstä!

Asiakkaan kanssa ideoinnin ja luonnostelun pohjalta luodaan 3D – mallinnus huonekalusta jotta asiakkaalla on mahdollisimman selkeä kuva tulevasta design – huonekalusta.

Miten homma toimii?

Design huonekalujen kuumimmat trendit

Ennen suunnittelupalaveria on hyvä pohtia näitä erilaisia tyylejä, jotta olet valmis keskustelemaan juuri sinulle sopivasta design-huonekalusta. Yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä, joka voisi sopia täydellisesti sinun kotiisi, on minimalismi. Tämä tyyli korostaa puhtaita linjoja ja yksinkertaisia muotoja ilman tarpeettomia yksityiskohtia tai koristeita. Minimalistisissa kappaleissa on usein vaimeita värejä ja hienovaraisia tekstuureja, jotka lisäävät visuaalista mielenkiintoa olematta ylivoimaisia. Voimme suunnitella juuri sinulle huonekalun, joka täydentää kodin ilmavaa tunnelmaa ja tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa.

Toinen erinomainen vaihtoehto on vuosisadan puolivälin moderni muotoilu. Tämä tyyli yhdistää vintage-elementtejä nykyaikaisiin materiaaleihin, ja se luo ajattoman ilmeen, joka ei koskaan mene pois muodista. Vuosisadan puolivälin moderneissa huonekaluissa on tyypillisesti orgaanisia muotoja ja rohkeita värejä, jotka erottuvat muista huonekalutyyleistä. Tyylikkäät sohvat ja retrosohvapöydät ovat esimerkkejä huonekaluista, jotka lisäävät persoonallisuutta ja hienostuneisuutta kotisi jokaiseen huoneeseen.

Jos haluat kokeilla jotain aivan erilaista ja henkilökohtaista, eklektinen tyyli voisi olla sinun valintasi. Tämä trendi yhdistää erilaisia tyylejä eri puolilta maailmaa luoden yhdenmukaisen ilmeen, joka heijastaa omaa persoonallista makua ja kiinnostuksen kohteitasi. Voimme yhdessä valita ja sekoittaa erilaisia värejä, kuvioita, tekstuureja ja materiaaleja, jotka muodostavat ainutlaatuisen katseenvangitsijan, joka erottuu edukseen.

Ja tietysti, mukavuus on tärkeää. Nykypäivän suunnittelijat ovat luoneet ergonomisesti muotoiltuja huonekaluja, jotka tarjoavat erinomaista mukavuutta samalla kun ne säilyttävät tyylikkään ulkonäkönsä. Voimme valita tuoleja, joissa on säädettävä korkeus tai makuuasento mahdollisuus ja sohvia, joissa on syvät tyynyt, jotta voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Tässä suunnitteluvaiheessa voimme räätälöidä huonekalun juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Tervetuloa kiehtovalle matkalle design-huonekalujen maailmaan, jossa yksilöllinen tyyli ja mukavuus yhdistyvät täydellisesti.