Kotimainen puuseppä

Huonekalujen entisöinti

Entisöi vanhat huonekalut ammattilaisen avulla

Huonekalujen entisöinti ammattilaisen avulla

Olemme erikoistuneet entisöimään antiikki- ja vintage-huonekalut alkuperäiseen kauneuteen. Pienistä suuriin huonekaluihin ja esineisiin pystymme palauttamaan rakkaiden perintöesineiden viehätyksen ja luonteen.

Sepuu Helsingin kokeneet käsityöläiset käyttävät perinteisten ja modernien tekniikoiden yhdistelmiä huonekalujesi entisöimiseen. Meidän asiantuntijatiimi arvioi jokaisen huonekalun huolellisesti ennen kunnostustöiden aloittamista ja varmistaa, että niitä kohdellaan kunnioittavasti ja huolellisesti.

Käytämme huonekalujen entisöinnissä vain laadukkaimpia materiaaleja, jotta ne näyttävät jälleen uudelta. Tarvitsetpa kokonaisen osan kunnostusta tai vain muutaman pienemmän korjauksen, meidän tiimi varmistaa, että jokainen yksityiskohta on täydellinen. Olemme tarkkoja kiinnitämään huomiota yksityiskohtiin yhdistettynä asiantuntemukseemme erilaisten puulajien ja kankaiden kanssa voit luottaa, että huonekalusi tulevat taatusti saamaan vanhan loistonsa takaisin.

Prosessi alkaa konsultaatiolla, jossa ammattilaisemme keskustelee kanssasi kaikista kunnostusprojektin näkökohdista, mukaan lukien kustannusarviot materiaaleista ja työstä. Tämän alustavan keskustelun jälkeen arvioimme jokaisen kappaleen erikseen ennen kuin tarjoamme yksityiskohtaisen tarjouksen koko työstä, mukaan lukien mahdolliset lisäpalvelut, kuten tarvittaessa verhoilu tai kiillotus. Kun kaikesta on sovittu, aloitamme työn entisöinnin parissa, jotta saat rakastetut huonekalusi takaisin entiseen loistoon!

Etsitpä sitten täydellistä entisöintiä tai vain pieniä korjauksia vanhaan perheen perintöön, Sepuu Helsinki on auttamassa sinua! Asiantuntevan ammattitaitomme ja yksityiskohtien huomioimisen ansiosta voit luottaa, että jokainen huonekalusi näyttää entisöinnin jälkeen paremmalta kuin koskaan ennen! Meihin voit olla yhteydessä jo tänään!

Miten homma toimii?

Huonekalujen entisöinti – Herätä vanhat huonekalut vanhaan loistoonsa!

Vanhojen huonekalujen entisöiminen on loistava tapa antaa kodillesi ainutlaatuinen ja trendikäs vintage-ilme. Oikeilla työkaluilla ja tekniikoilla voit herättää huonekalusi eloon hetkessä.

Ennen kunnostusprojektin aloittamista on tärkeää arvioida kappaleen kunto. Ota huomioon kaikki vauriot, kuten naarmut, kolhut tai värimuutokset. Saatat myös joutua poistamaan vanhan maalin tai lakan, jos se irtoaa tai lohkeilee. Jos olet tekemisissä antiikkiesineen kanssa, älä poista arvokasta patinaa, joka on kehittynyt ajan myötä.

Kun olet arvioinut huonekalujen kunnon, on aika aloittaa kunnostus! Riippuen siitä, millaisesta materiaalista huonekalusi on valmistettu (puu, metalli jne.), kunkin pinnan kunnostamiseen on erilaisia lähestymistapoja. Puupalojen hionta ja petsaus ovat yleensä välttämättömiä vaiheita tasaisen pinnan saamiseksi. Metallipinnat tulee puhdistaa teräsvillalla ja kiillottaa metallikiillotuksella ennen maalausta tai vahaamista ruosteen ja korroosion ehkäisemiseksi.

Kalusteiden pinnan puhdistamisen ja viimeistelyn lisäksi harkitse koristeellisten yksityiskohtien, kuten uusien laitteistojen, tai koristeiden, kuten kaiverrusten lisäämistä. Tämä auttaa antamaan huonekalullesi yksilöllisemmän ilmeen, joka heijastaa tyyliäsi ja makuasi.

Lopuksi, älä unohda suojata vastikään kunnostettuja huonekalujasi kulumiselta kaikkien muiden vaiheiden jälkeen. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki kova työsi ei mene hukkaan.

Vanhojen huonekalujen herättäminen henkiin entisöinnillä voi olla yhtä aikaa sekä haastavaa että palkitsevaa, mutta kärsivällisyydellä ja omistautumisella voit muuttaa kuluneemmistakin esineistä jotain kaunista!